Публікації

Показано дописи з червня 12, 2019

Корпорація «Косплей»

Зображення
Перевтілення розпочалися уже на реєстрації та ранковій зарядці. На сніданку фантазійців можна було розпізнати тільки за їхніми загоновими кричалками. На посиденьках під вербою прослухали бесіду «Обережно. Отруйні рослини і гриби» П’ятикласники відвідали Петрівський районний музей історії. Екскурсія нікого не залишила байдужим. Історія рідного краю, стенди із фотодокументами та побутові речі   минулого хвилюють маленьких українців і сьогодні. Виставка картин «Корпорація Косплей» зібрала багато відвідувачів. Яскраво і незабутньо пройшов фестиваль костюмованих героїв фільмів та коміксів. Голлівудські зірки нам заздрили! У таборі контролювали порядок працівники патрульної поліції: начальник сектору реагування патрульної поліції Петрівського відділення поліції Долинського ВП майор поліції Щур Віктор Іванович та поліцейський сержант поліції Кривошея Максим Вікторович. Вони провели бесіду про попередження правопорушень, розповіли про особливості роботи поліцейського та відпов

«Острів Водяного»

Зображення
11 червня «Остр і в Водяного» Після реєстрації, зарядки і сніданку на посиденьках під вербою прослухали бесіду «Правила поведінки на воді» На острів Водяного завітали працівники Петрівського районного сектору 32 державної пожежно-рятувальної частини. Вони провели бесіду  з протипожежної безпеки, продемонстрували оснащення спецавтомобіля, спорядження рятувальника та показали як працює ствол для гасіння пожежі. Водяний милувався на   своєму острові татуажок у водному стилі та насолоджувався водяними переспівами. На фестивалі фонтани представлялися не тільки співаючі, а й танцюючі — разом із вихователями табору. Водяне шоу продовжила ігрова програма «Весела вода А вода — це справжнє диво! Як прожити без води З нею ми завжди щасливі З нею в нас нема  біди!

"Бізнес-острів "Фантазія"

Зображення
10 червня "Бізнес-острів "Фантазія" На реєстрації, зарядці і сніданку вели себе по-діловому: спокійно і стримано, адже сьогодні "Фантазія" стала бізнес-островом. На посиденьках під вебою прослухали бесіду"Правила надання першої долікарської допомоги". У КТС "Фірма успіху" створили різноманітні фірми за інтересами і гостинно зустріли вихованців пришкільного табору"Ромашка" нашої філії (початкової школи). Фірми надавали традиційні бізнес-послуги: татуювання, макіяж, зачіски, манікюр-педикюр, а також нові - фотозона Гафійки і Панасика, пазл-квест, лотарея із обов'язковими призами, жаб'ячі перегони, пророкування майбутнього та прохолодні напої. Відпочивали танцюючи. Навіть круті бізнесмени   не можуть залишатися спокійними на веселій дискотеці.