Публікації

Показано дописи з червня 13, 2019

Екологічна група «Дивосвіт»

Зображення
Цьогоріч   тільки розпочала роботу   екологічна група «Дивосвіт», але за табірну зміну встигли провести екскурсії з метою спостереження за змінами у природі, виставки фоторобіт та поробок із природнього матеріалу, природоохоронні акції, конференції, конкурси малюнків, поезій, диспути, дослідження, відвідування віртуального зоопарку.

Літня школа для обдарованих дітей

Зображення
    Традиційно продовжує свою роботу Літня школа для обдарованих дітей. Цьогоріч тематика занять така: майстер-класи по виготовленню квітів, сувенірів і малювання ниткою, вікторини, інтелектуальні ігри, розв’язування цікавих математичних і біологічних задач, спортивні конкурси, тестування, тренінги, досліди, бібліотечні уроки, англомовний театр, програмування, засідання клубів знавців української мови та українських традицій, вивчення природи рідного краю. Обдарованими відчули себе вихованці усіх загонів!

Англомовна школа

Зображення
Продовжує роботу англомовна школа (керівник Кіфенко О.П.). На заняттях   фантазійці-англійці співали пісні, розучували руханки, переглядали відео та працювали над проектом.

РОК-ФЕСТ+РОК-Н-РОЛ=

Зображення
Реєстрація, зарядка і сніданок проходили під гучну музику, адже сьогодні РОК-ФЕСТ+РОК-Н-РОЛ= На посиденьках під вербою прослухали бесіду «Небезпека спраги». Шестикласники пішли на екскурсію у редакцію. Директор (головний редактор) районної газети «Трудова слава» Кіфенко В.А. розповів про історію нашої райони та особливості роботи журналіста. Оператор комп’ютерного набору і верстки Приходкова А.В. ознайомила із етапами створення газети: від початку аж до друку в інформаційно-видавничому комплексі «Діалог» (місто Кропивницький). Журналісти Дарина Ткачук, Марія Стрига, оператори Сергій   Криворотько та Роман Приходько продемонстрували, як готуються передачі для Петрівського телебачення «Петрове ТВ». А фантазійці спробували себе у ролі журналістів і телеведучих. Чекаємо ефіру! Для п ’ ятикласників проведено екскурсію у відділення поліції. Начальник Петрівського ВП Лисенко О.О. розповів про нелегку роботу правоохоронців, продемонстрував спорядження поліцейськ